4 Pijlers van Projectmanagement

Voor Young Talents!

              Masterclasses Young Talent: basiskennis en -vaardigheden

Word jij in jouw organisatie ook steeds vaker gevraagd mee te doen aan projecten? Projectmatig werken wordt steeds vaker ingezet om een klus te klaren. Dat kan om eenmalige werkzaamheden gaan die nieuw zijn, of over ingewikkelde werkzaamheden die nog niet volledig kunnen worden overzien en veel afstemming tussen afdelingen en medewerkers vereisen, maar ook om werkzaamheden die onder tijdsdruk staan of veel risico's met zich meebrengen.

Door het tijdelijk samenbrengen van benodigde deskundigheden en middelen, kan vaak sneller en effectiever het beoogde resultaat worden bereikt. Maar hoe kan je deze werkzaamheden nou vormgeven? Welke basismethoden kan je hiervoor gebruiken? Hoe kan je resultaatgericht samenwerken vanuit je persoonlijke kracht? Hoe kan je rekening houden met invloeden vanuit de omgeving? En hoe zorg je dat je aanpak aansluit bij je eigen kernkwaliteiten?

Zie hier de Lemniscaat van Projectmanagement waaruit je vanuit 4 pijlers projecten vorm en invulling kunt geven:

 

Speciaal voor Young Talents ontwierp de Baak de training: Masterclasses Young Talents een prachtig zelf samen te stellen pakket met basiskennis en –vaardigheden op het gebied van Project- en timemanagement, Leiderschap van de toekomst, Financieel management, Mindfulness en Bootcamp. Maak je sterk voor je toekomst!

Naar Masterclasses Young Talent...


  Omschrijving Profiel Duur Investering