De BaakMail januari 2014

Ter Inspiratie Header 
welkomstekst 

header-baakmail-jan
01_succes

De vijf succesfactoren voor duurzame inzetbaarheid
Hoe blijft je werknemer aantrekkelijk voor het bedrijf? En hoe houd je als werkgever het werk voor werknemers aantrekkelijk? Iedereen fluitend naar het werk, langer doorwerken, minder ziekte verzuim, flexibel werken… Werkgevers vertellen over 5 succesfactoren in deze video. Daar vind je ook info over het kosteloze event Pay it Forward op 12 februari.

02_overtuigingenv2

Overtuigingen als belemmering om te veranderen
Leven zonder overtuigingen geeft vrijheid, maar maakt het ook lastig, want het vraagt om iedere dag opnieuw te zoeken naar de plek waar ‘de kaas’ is verstopt. Belemmerende overtuigingen zijn vaak automatische patronen die weinig inspanning kosten. Dit Artikel gaat over overtuigingen en het verschil tussen mens en dier.

03_proeverij Baak trainingen kort ervaren?
Op dinsdag en donderdag 11 & 13 februari 2014 kun je weer een voorproefje van de Baakprogramma’s meemaken tijdens onze Proeverij. Gun je iemand deze middag? Of kom je graag zelf proeven? Join us! Bekijk hier waarom twee deelnemers verrast waren over deze middag.
Samenvatting: ‘Leidinggeven aan Eigenwijze Professionals? Niet doen!’
Geen tijd om het hele boek te lezen? Lees dan de samenvatting van dit ‘must read’ leiderschapsboek dat gerelateerd is aan de gelijknamige training van de Baak. Het is een oproep om minder te managen en meer te inspireren. Met checklists wat je vooral wél moet doen! 
Zoek de 20 fouten van deze coach…
Heerlijk tenenkrommend hoe de coach of coachend leidinggevende in deze video alles invult voor de coachee. Dit kan beter... Zoek de 20 fouten die deze coach maakt… 

De volgende BaakMail verschijnt februari 2014


  Omschrijving Profiel Duur Investering