Arko van Brakel volgt per 1 september 2012 Harry Starren op als algemeen directeur van de Baak

Arko van Brakel heeft in zijn carrière ruime ervaring opgebouwd als ondernemer en inspirator. Op 25-jarige leeftijd was hij mede-oprichter van Euronet Internet, de eerste commerciële internetprovider in Nederland. Ook was hij succesvol met de onderneming PuntEDU, het eerste gespecialiseerde opleidingsinstituut voor internetopleidingen, dat snel uitgroeide tot marktleider in Nederland. Arko van Brakel koppelt een praktisch toepasbare visie op online ondernemerschap en de inzet van social media aan brede maatschappelijke trends. In januari 2009 is zijn tweede boek uitgekomen onder de titel 'Iedereen Ondernemer'. Zijn eerste boek heeft de titel 'Nieuwe Helden'. Arko van Brakel is getrouwd en heeft twee kinderen.

Inge Brakman, voorzitter van het Bestuur
'We zien in Arko van Brakel een bevlogen en enthousiast leider, die het ondernemerschap van de Baak en van de deelnemers een sterke impuls zal geven. We zijn erg blij met zijn komst en wensen hem veel succes bij de Baak.’

Arko van Brakel
‘Juist in een wereld die razend snel verandert en meer onzekerheden kent dan ooit tevoren, wordt het verschil gemaakt door de menselijke factor. De Baak, waar de ‘menselijke maat’ sterk is verankerd in de werkwijze, cultuur en merkwaarden, is de aangewezen plek om de behoefte aan vernieuwend leiderschap, ondernemerschap en kennis, die onze maatschappij vraagt, verder te ontwikkelen. Ik ben er trots op dat ik de kans krijg vanuit mijn eigen passie en waarden richting te kunnen geven aan dit prachtige instituut.’

Meer informatie over Arko van Brakel

Over de Baak
De Baak is een opleidings- en kennisinstituut op het gebied van leiderschap en ondernemerschap. De Baak richt zich op de 'Human Side of Enterprise', op de ontwikkeling en effectiviteit van mensen in organisaties. Leren bij de Baak betekent: onvermoede talenten ontdekken, verrassende kansen zien en intellect combineren met creativiteit.
De Baak verzorgt open- en maatwerkprogramma's in het Nederlands en het Engels, maakt zich sterk voor duurzaam ondernemen en draagt bij aan tal van maatschappelijke projecten over leren en ontwikkeling.
De Baak is verbonden met VNO-NCW en gevestigd in Noordwijk, Driebergen, Den Haag en Antwerpen.


  Omschrijving Profiel Duur Investering