deBaak.nl maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.

Sluiten

Blog BLC

Rondom de bijzondere opleiding Baak Leergang Coaching wordt veel geblogt. Zo heeft deelnemer Rene Dagevos zijn belevingen in een blog bijgehouden en houden trainers Godfried IJsseling en Sacha Kluvers beide een boeiend blog bij. Lees hieronder meer:

Wat maakt deelnemer Rene Dagevos mee in de training Baak Leergang Coaching?

Module 1 – Jouw essentie als coach
Module 2 – Jouw coachingsrelatie
Module 3 – Het coachingsproces 

Godfried IJsseling
Godfried is psycholoog, auteur, trainer en coach bij de Baak. Hij is toonaangevend op gebied van persoonlijke ontwikkeling. Eerste stap daarin: zelfbewustzijn. Weten wie je bent en hoe je op situaties reageert maakt krachtig en doelgericht. Godfried stelt op zijn Blog "Weg van de Eenvoud" vragen, ogenschijnlijk simpele maar zeer verdiepende vragen. Wat Godfried schrijft op zijn blogs heeft veel raakvlakken met de Baak Leergang Coaching. Waarom we alles zo ingewikkeld maken? Hoe we terugkeren naar eenvoud? Een hoe we dan als vanzelf de essentie terugvinden... "Het leven van de mensen gaat om de kwaliteit van de contacten die je hebt." Eenvoudig.

Weblog Trainer Godfried IJsseling: Weg van de eenvoud

Sacha Kluvers
Sacha Kluvers is senior programma-maker, trainer, coach bij de Baak. Opgeleid in Psycho-Synthese (Assagoli) en de U-theory (Otto Scharmer). Haar Video-blog neemt je mee in haar verwondering over natuur, de stilte en wat dit je kan brengen aan verbinding met je diepere bron. Van waaruit je handelt en verbinding ontstaat met anderen. De posts op Sacha's V-blog geven een goed beeld van de basis van waaruit gewerkt wordt in de Baak Leergang Coaching. Geraakt zijn in je essentie, en vandaar uit ook anderen kunnen raken.

Weblog Trainster Sacha Kluvers: Stille beweging

 

<< Ga terug naar Baak Leergang Coaching


  Omschrijving Profiel Duur Investering